Opening Vredesbolwerk in Utrecht

Top Bouw & Timmerwerk mocht de afgelopen maanden aan de slag om een prachtig monumentaal pand te verbouwen voor het vfonds in Utrecht, in opdracht van Albucom Bouw & Advies B.V.

Op vrijdag 6 april jl. is het Vredesbolwerk feestelijk geopend door Minister van Defensie Ank Bijleveld. Onder de gasten waren ook de ambassadeur van Duitsland Herr Brengelmann en de chargé d’affaires van de Poolse ambassade mevrouw Banaszkiewicz. De minister verraste voormalig Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht in Inspecteur der Veteranen Luitenant-Generaal b.d. Cees de Veer met het Ereteken voor Verdienste in goud.

Initiatiefnemer van het Vredesbolwerk is het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg), bekend als belangrijkste private ondersteuner van initiatieven voor veteranen. De vier verdiepingen van het monumentale pand aan het Lucasbolwerk bieden een ontmoetings- en werkplaats voor professionals die zich inzetten voor de thema’s vrede, democratie en (Internationale) rechtsorde.

Meer informatie over het vfonds kunt u lezen op  https://www.vfonds.nl/. Een filmpje over de opening van dit project is te vinden op https://youtu.be/YfF9ScBDFc8.