Woningborg Certificering

Sinds 2016 is Top Bouw & Timmerwerk gecertificeerd door de Woningborg. De Woningborg groep is een groep van elkaar aanvullende ondernemingen, die voor de (woning)bouwsector certificering, advisering en toetsing en toezicht realiseren. Door risico’s en faalkosten te verminderen, dragen ze direct bij aan de kwaliteit van een nog betere woonstandaard. Zakelijke opdrachtgevers, zoals woningcorporaties en zorginstellingen, vragen bij het verstrekken van bouwopdrachten in toenemende mate om bankgaranties. Vanuit hun positie niet meer dan logisch gezien de vele faillissementen in de bouwsector van de afgelopen jaren. Wij willen het beste voor onze klant en ook de garantie kunnen geven dat u met een goed bedrijf in zee gaat. En als daar een certificaat aan bijdraagt, dan is ons doel om deze te krijgen. Met een certificaat van Woningborg in het bezit kunnen we aantonen dat we zowel technisch als op financieel gebied op en top gezond zijn. Kijk voor meer informatie eens op de website www.woningborggroep.nl.