Wie is Top Bouw & Timmerwerk?

Dit bedrijf is opgestart in 2006 en de echte vakkennis is door de jaren heen in de praktijk opgedaan. Iedere dag is anders en leerzaam. Goed luisteren en doorvragen om erachter te komen wat mensen precies willen is van groot belang. Tussen iets horen en naar iemand luisteren kan een heel groot verschil zitten. Wat binnen dit bedrijf belangrijk is? Dat hangt samen met meerdere factoren zoals duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen, service, kennis van zaken, eerlijkheid, de afwerking tot in detail maar ook nauwe samenwerking met de juiste mensen.

“Wat binnen dit bedrijf belangrijk is? Dat hangt samen met meerdere factoren.”

Uiteraard brengt ook dit werk uitdagingen met zich mee en juist die houden ons scherp zodat mijn collega’s en ik elke dag weer enorm enthousiast bezig kunnen zijn met dit vak. We hebben het geluk dat we voorzien zijn van een jong team van vakmensen die stuk voor stuk allemaal de nodige opleidingen volgen of hebben gevolgd. Ze zijn gemotiveerd, nemen hun kennis van actuele zaken mee en hebben daarom een fijne frisse kijk op de bouwsector.

We willen heel graag alles op alles zetten om uw wensen tot in de puntjes te mogen verzorgen en ons enthousiasme en gedrevenheid zal u zeker niet ontgaan wanneer we bij u aan het werk zijn.

Hopelijk tot ziens!

Berry Top