Wie zijn wij?

Dit bedrijf is opgestart in 2006 en de echte vakkennis is door de jaren heen veelal in de praktijk opgedaan. Iedere dag is anders en leerzaam. Goed luisteren en doorvragen om erachter te komen wat mensen precies willen is van groot belang. Tussen iets horen en naar iemand luisteren kan een heel groot verschil zitten. Wat binnen dit bedrijf belangrijk is hangt samen met meerdere factoren zoals duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen, service, kennis van zaken, eerlijkheid, de afwerking tot in detail, samenwerking tussen onze collega’s maar ook het nauwe contact met de juiste mensen.

Uiteraard brengt dit werk soms uitdagingen met zich mee en juist die houden ons scherp zodat we elke dag weer enorm enthousiast bezig kunnen zijn met dit vak. We hebben het geluk dat we voorzien zijn van een jong team van hardwerkende vakmensen die stuk voor stuk allemaal de nodige opleidingen volgen of hebben gevolgd. Ze zijn gemotiveerd, nemen hun kennis van actuele zaken mee naar een locatie en hebben daarom een hele fijne frisse kijk op de bouwsector.

We zetten graag alles op alles om wensen en dromen tot in de puntjes te verzorgen en onze gedrevenheid zal zeker te zien zijn wanneer we bij u aan het werk zijn.

Hopelijk tot ziens!

Berry Top, eigenaar Top Bouw & Timmerwerk

Wilt u meer zien en weten over waar wij zoal mee bezig zijn? Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Facebook: Top Bouw & Timmerwerk | Kootwijkerbroek | Facebook

Instagram: Top Bouw & Timmerwerk (@topbouwentimmerwerk) • Instagram-foto’s en -video’s