Wie zijn wij?

Top Bouw & Timmerwerk B.V. is opgestart in 2006 en de echte vakkennis is in al die jaren niet alleen door opleidingen, maar ook zeker veelal in de praktijk opgedaan. Iedere dag is anders en leerzaam. Goed luisteren en doorvragen om erachter te komen wat mensen precies willen is van groot belang. Tussen iets horen en naar iemand luisteren kan een heel groot verschil zitten. Wat binnen dit bedrijf belangrijk is hangt samen met meerdere factoren zoals duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen, service, kennis van zaken, eerlijkheid, de afwerking tot in detail, fijne samenwerking tussen onze collega’s maar ook het contact met de juiste mensen.

Uiteraard brengt ook dit werk soms mooie uitdagingen met zich mee en juist die houden ons scherp zodat we elke dag weer enorm enthousiast bezig kunnen zijn met dit vak. We hebben het geluk dat we voorzien zijn van een jong team met hardwerkende vakmensen die stuk voor stuk allemaal de nodige opleidingen volgen of hebben gevolgd. Ze zijn gemotiveerd en weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben voor de volle 100% gekozen voor dit vak, plezier, kennen de nieuwste snufjes, nemen hun kennis van actuele zaken mee naar een locatie en hebben daarom ook een hele fijne, frisse kijk op de bouwsector.

We zetten graag alles op alles om wensen en dromen tot in de puntjes te verzorgen en onze gedrevenheid zal zeker te zien zijn wanneer we bij u aan het werk mogen gaan.

Hopelijk tot ziens!

Wilt u meer zien en weten over wat wij doen? Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Facebook: Top Bouw & Timmerwerk | Kootwijkerbroek | Facebook

Instagram: Top Bouw & Timmerwerk (@topbouwentimmerwerk) • Instagram-foto’s en -video’s