Werk in uitvoering!

Naast onze dagelijkse werkzaamheden in de nieuwbouw, verbouw en renovatie zijn we de laatste tijd hard bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe werkplaats. In dit pand kunnen we het optimale halen uit onze machines en hebben we meer opslagruimte. Op deze manier kunnen we efficiënter werken, beter werk voorbereiden en zijn we minder afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers. Omdat we meer in eigen beheer houden zorgt dit voor korte lijnen en kunnen we sneller aan wensen voldoen. Perfect om prachtig maat- en vakwerk te kunnen blijven leveren!

Wegens uitbreiding zoeken we collega’s die ons leuke team willen komen versterken! Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Zin in een baan bij een kleinschalig, persoonlijk en enthousiast bedrijf? Hou je niet van stil zitten en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken? Kijk dan eens op de vacature pagina van deze website om te zien wat we zoeken en neem contact met ons op!

(Op dit moment staat er 1 specifieke vacature open. Mocht dit niet helemaal zijn wat je zoekt maar je wilt graag aan de slag bij een leuk bouwbedrijf? Of wellicht zoek je een stage plek? Neem contact op om te bespreken of we misschien iets voor je kunnen betekenen.)